Thank God it's Friday!

Den her fredagen har æ venta lenge på!!

Av en eller anna grunn syns æ den her uka har vært stappefull av ting og tang, og æ liker ikke å ha alt for mye på plakaten. Eller egentlig liker æ å ha mye å gjøre, men æ e jo veldig flink til å la mæ bli stressa av å ha mye å gjøre.

Mandag - VALG! Stemming for første gang :-) Og så spinning. Og så bake kake til en på jobb som hadde bursdag.
Tirsdag - bare trening. Fikk beskjed på jobb at bursdagen sku feires på fredagen istedet.. kaka mi ville dermed bli for gammel og ny måtte bakes seinere i uka. Yngvild bynner å bli stressa.
Onsdag - Møter AFS-studenten fra Thailand (og hennes vertsfamilie) som æ skal være lokalkontakt for i år (d.v.s. være en kontaktperson utenfor vertsfamilien). Kaffebesøk med totalt fremmede e jo alltid like artig, men det va trivelig.
Torsdag - Middag hos Egil etter jobb. Blåskjell, kamskjell og krabbe (!!!!!!!!!) til forrett, torsk til hovedrett og is til dessert! Spennende og godt og eksotisk - og sunt! Rett hjem og i dusjen og på foreldremøte på jobb i 2 tima. Hjem å bake NY kake til bursdagsbarnet. Dog bare en 1-2-3 kake. Fant ut at æ hadde for stor form. Eddy fløy på Kiwi kl 22 for å kjøpe mer ingredienser til dobbel oppskrift. I seng kl. 23.59....
Fredag - IT'S FRIDAY!! Fredagsstemning på jobb, thailandsk middag på Magneten etter jobb, og masse shopping på mæ. Endelig har æ fleecegenser (ekte barnehageemne) - Takk Ingrid, for flotters bryllupsgave! :) Eddy fikk også en!

Nu e æ endelig hjemme i senga, under dyna, og skulle egentlig hadd gullrekka på TV'n, men PC'n tar oppmerksomheten fra Jon Almaas...

I helga skal æ gjøre minst mulig og hurra for det!

God helg!

2 kommentarer

18.09.2009 kl.21:04

God helg til deg også!

Header-avsteminig på bloggen min nå,

hyggelig om du komentere :)

AmaBroni

18.09.2009 kl.21:05

hvilken blogg...?

Skriv en ny kommentar

hits