Bursdag, høststorm og yogatrim

I dag har det blåst og regna sidelengs, bladan har flydd forbi vinduan og ongan har blåst bort i barnehagen. Nesten hvertfall. Trønderhøsten e i god gang, og det regner og regner og regner og regner.... Sukk. Men idag va det skikkelig høstvær, sol, storm, regn, vind, sol igjen, med sekunders mellomrom. Satt i barnehagen og tenkte på ka Eddy ville si til det kraftige sidelengs regnet. FIkk vel sjokk, stakkarn. Han hadde ikke syns at det va nå særlig, kunne han fortelle da æ kom hjem fra jobb.

Etter jobb dro vi i bursdag til Joe, pappa'n til søteste Alma. Det va skikkelig godt med hjemmelaga bløtkake og youghurtkrem med masse sjokoladebiter oppi! Ble overraska over kor godt det smakte med søtsaker når man føler at det e LOV. I forrige uke meldte æ mæ nemlig etter mye om og men inn på treningssenter! Hurra for mæ! Man må binde sæ for et år, og det e ganske dyrt pr. måned, så INGEN unnskyldninger! Mange prøver å demotivere mæ ved å si at ALLE som melder sæ inn på 3T går der ofte i begynnelsen, men så blir man lei, og det dabber av. Vel, til alle som sir det: I'll prove you wrong!

I morra skal æ avslutte uka med en time yogatrim forhåpentligvis. Veldig tungt og slitsomt, men etterpå kjennes det ut som man har trent muskla i kroppen man ikke engang visste man hadde! Men først ska æ på jobb 06.30.....

God natt!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits