Yngvild bruker penger hun ikke har (+ visning i Håkon den Godes gate!)

Endelig - idag har æ brukt gavekortet på Kremmerhuset. Æ irriterte nok vettet av dama innpå butikken, for æ va der i evigheter. Helt på ordentlig. Klarte ALDRI å bestemme mæ, dem har altfor mye fint der! Sukk...

Men valget falt på en slags krukkesak æ håper man ska ha talgelys inni, for da lyser den så fint. Men den blir veldig varm i glasset med telys inni, så sitter egentlig bare å venter på at den ska sprekke og vi ska få glassplinter i øyan.
I tillegg kjøpte æ en boks til å oppbevare kaffe i, og en sukkerdåse (heter det det?).

img6676

Min fiiiine nye kaffeboks, og sukker...ting. Og min aller mest fine gamle teboks som æ fikk ta fra bestemor sitt hus, med mammas velsignelse! Der oppi ligger teen som ingen drikker, men som æ tilbyr gjester hvis dem kommer. Se kor fint dem matcher! :-)

img6685

Her e krukka som æ e redd for ska sprekke, med Guro Jr. sitt vakre fingermaleri i bakgrunnen!

Men overskrifta va jo om å bruke penger. Fant nemlig ut at æ måtte ha en haug med talgelys, har begynt å tenne masse lys istedet for å skru på lampan om kveldan. Det blir jo mye koseligere, samtidig som man sparer strøm. Og så mye som æ og gemalen sitter på PC'n, kan det være greit å spare litt der man kan... I

img6687


I tillegg kjøpte æ mæ nye treningssko - helt spontant svingte æ innom skobutikken, og der sto dem og ropte på mæ. Kan jo ikke si at det va unødvendig, siden æ ikke har noen treningssko. Men likevel.. Kjøpte en hel grilla kylling til Eddy siden han ikke fikk nokka spennende. Det va han godt fornøyd med!

Når æ først va i gang med å pynte opp med mine nye ting, tenkte æ å vise kor fint vi har fådd det i vår knøttlille leillighet!

img6681
Fine veggen.

img6682

Svigermor på veggen e et must!

img6684

Fiiine maleriet vi fikk av søskenbarnet mitt i bryllupsgave. Selvmalt, må vite!


img6459

Stua vår
...

Til slutt et lite tips!

Vet du ikke ka du skal gjøre med passet ditt etter at det har gått ut på dato (ja, veldig stort problem, æ vet)? Du vil ikke miste alle de fine stemplan i passet som du kanskje har opparbeida dæ i løpet av 10 år?
Da kan du gjøre dette:

img6686


La meg få presentere: Mitt afrikanske pass - nå i bildeform!


Nu må æ sette fra mæ pc'n...

5 kommentarer

Gurz

07.09.2009 kl.23:34

Så fint det har blidd! Ikke nå ungkarsrede lenger ;D Likte veldig godt det malte bildet! Tror du ho vil male en frosk til mæ mot f. eks et hekla teppe? hirr

Kine

09.09.2009 kl.14:02

kjempefint:) bra at gavekortet kom til nytte

Vero

09.09.2009 kl.21:57

glær mæ te å kom å snok i "nye" leiligheten :)

Yngvild

09.09.2009 kl.22:08

Guro: Thanks!

Kine: Tusen takk for gavene :)

Vero: JA, KOM!!!

thetravelbugslife

18.09.2009 kl.13:42

Æ vil ha te om æ kommer på besøk ;D:D:D

Btw, takk for inspirasjon til ka man kan gjøre m passe ;) Æ tror æ må følge ditt eksempel :D

Skriv en ny kommentar

hits