Sommeridyll

Må jo bare blogge om været. ENDELIG kom sommern til Levanger, og den kom SKIKKELIG! Så varmt at nu nyter æ at æ e inne i skyggen og har det litt kjølig. Så varmt at vi ble nødt å plastre alle vinduan med aluminiumsfolie, for det skal visstnok reflektere varmen, sånn at ikke det blir kokvarmt inne (og det har det vært, og vi har diiiiigre vindua). Så varmt at man sku ønske det ble litt overskya. Så varmt har det vært. Og nu har det vart såpass lenge at man har blitt vant til å gå rundt halvnaken, ikke tenke på at man må ha med en ekstra genser på jobb, ikke jakke, ikke nokka. Det har gått i glemmeboka at bare forrige uke va det regn og kaldt og surt og typisk junivær i nord. Det e det skumle, for plutselig e det "vanlige" været tilbake i fleisen våres. Men det ska man ikke tenke på. Eddy har vandra rundt i shorts og klagd på varmen. Æ e brun. Vi e ute hele dagen på jobb og ongan plasker i bassenget. Det e herlig.

Selv om vi e midt i bryllupsplanlegging har vi nytt været til fulle i helga, fredag kveld tilbrakte vi på Guro sin veranda. Lange diskusjoner som vanlig, kjempekoselig. Lørdag sola æ mæ på taket, vi måtte en tur til Magneten for å handle noen siste detaljer til bryllupet (og det va godt å kjøle sæ ned der inne), vi spiste ute på bryggekanten på Mama Rosa, og seinere møtte vi Øyfrid, Arnulv og Gaute på Røstad der dem grilla og søstrene Knudsen testet badetempen, som va imponerende! Våre respektive e like lite glad i soling og bading så dem filma istedet...

Idag va det kirkegang, og etterpå rett på taket for å grille mæ litt mer, mens Eddy stelte istand 3 retters middag som skulle serveres Øyfrid og Arnulv på taket. Det ble en sukess og takket være parasollen gjestan tok med sæ, kunne vi nyte middagen i varmen og Gaute fikk skygge. For en herlig helg!!

img5804
I skyggen hos Guro

img5807
På Mama Rosa

img5822
På Røstad

img5828
Middag på takterassen vår! Strictly Ghanaian of course.

img5830
Min kjære Gaute med vakre Levanger Kirke i bakgrunnen (dog en kilde til MYE støy på helligdager...)

Nu starter innspurten til 4. juli. Detaljan skal ordnes, planan i boka mi skal settes ut i praksis, Æ ska gi fra mæ kontrollen (iiiiK), folk ska hentes på flyplassen (Jippi, Laura kommer!), kaker ska bakes, hår ska fikses (stripa håret sjøl = bad idea når du ska gifte dæ om en uke..), alt ska klaffe og Yngvild e stressa. What else is new?
Men planlegging har sine fordeler, omtrent alt som ska gjøres, sies, huskes e skrevet ned så æ har trua på at alt går bra :-)

2 kommentarer

Kine

30.06.2009 kl.14:34

Åh, misunnelig på takterassen! Gaute e kjempesøt, btw. Vi ses til helga!:)

Vero

01.07.2009 kl.14:39

Æ e klar for oppgaven min på den store dagen! "Løft inn fra venstre"

Skriv en ny kommentar

hits