Gammelt vennskap ruster aldri

I kveld har æ "hengt med gjengen". Vennan mine fra Vadsø blei til gjengen en gang på videregående. Før VGS va vi en gjeng som bare va fra C-klassen, vi som hadde gått på Melkevarden Skole, som VA den andre skolen i Vadsø fra 1-6 trinn på den tida. Når vi begynte på ungdomsskolen fikk vi jo 2 parallellklasser, A og B, men hadde ganske lite med dem å gjøre. C-klassen fra Melkevarden i YTREbyen va litt bannlyst, vi va stempla som pøbelklassen, de umulige fra Østkanten av byen. A-klassen va litt blanding, kunstneriske kule typa, mens B-klassen va den skoleflinke, "perfekte" klassen der dem alle va bestevenna, alle dreiv med idrett, dem vant hver eneste balldag (mens C-klassen tapte grovt), dem hadde med sæ forskjellige joggesko til Idrettsdagen (som vi vant, for der va det deltagelse og ikke prestasjon som telte... :) ) og vi va vel ganske utafor omtrent hele ungdomsskoletida. I orangerussetida derimot, kom vi vel ganske mye i kontakt med dem andre, og på videregående ble vi jo blanda og nye gjenger danna sæ. Men orginal-gjengen fra C-klassen holder fortsatt stand, de fleste e med, og æ har mye kontakt med dem, i tillegg til alle de nye gjengmedlemman vi inkluderte på VGS. Vi har treftes hele tida etter vi flytta fra Vadsø, og hver ferie e det "henging" i peisestua mi, fester og anna moro.
n7640152402923719721

Gjengen den gang da... - Lene fotograf og Veronica. Anno 2003.

Æ syns vi har vært flink å opprettholde vennskapet, selv om vi har flytta til forskjellige steder. I helga arrangeres det andre "Gjengtreffet"; en ny tradisjon som gjengen starta i fjor høst, da dem treftes i Tromsø en helg. Det her gjengtreffet sku arrangeres i Trondheim, der flere av oss bor (eller bor i NÆRHETEN av). Selvfølgelig va det samme helga mamma og pappa kom, men fant ut at æ kunne avse en kveld i Trondheim, og fikk med mæ en kjempehyggelig fest hjemme hos Tonje. Selv om vi ikke klarte å samle HELE gjengen, va det koslig å samles de som kunne! Det e nokka eget med oss som har kjent hverandre i 10-15 år. Man kjenner hverandre så godt, man vet så mye om hverandre og man føler sæ HELT komfortabel med de her folkan. Dem VET kor rar du e, dem vet kem alle i livet ditt e, dem tar dæ som den du e og forventer ikke nå anna. HERLIG KVELD! Men dessverre hoppa æ på nattoget til Levanger. Æ e jo ikke akkurat nå utelivsløve uansett, så dem gikk ut og æ satt mæ på det deiligste toget æ noen gang har satt på - nattoget til Bodø.... Men hoppa av på levanger da. HErlig å bo rett ved stasjonen.

img5335
Gjengen i kveld minus fotograf Ragnhild (og minus en del fra det gamle bildet, som ikke hadde anledning å komme).

Dro ikke bare hjem i kveld p.g.a. mamma og pappa. Min gode venninne fra Afrikastudier langt tilbake i tid, Unn-Eirill e på besøk hos Guro. Har ikke sedd ho på et år, og gleder mæ til å være litt sammen med ho i morra formiddag. For en fantastisk helg....

2 kommentarer

Gurz

10.03.2009 kl.11:36

åå.. yngs! Så trivelig! :)

unnpunn

12.03.2009 kl.19:01

det va koseli å vær me deg i helga:)suss og klem!

Skriv en ny kommentar

hits