Radiokrise

Helt siden tidlige tenår har P3 vært en fast følgesvenn. Som bakgrunnsstøy på vaskejobben, når det ryddes i heimen, i bilen som substitutt for manglende CD-spiller på turer til Nuorgam med venninner,på hybeln i Trondheim før æ hadde PC, internett, eller TV, i øran på vei til jobb. Alltid har det vært morsomme programmer å høre på, og bra musikk hele dagen. Men i går skjedde det nokka. Æ skifta over kanalen til P4 på vei til jobben. For å være ærlig va det fordi æ va d....lei av at de samme 5 sangan går om igjen og om igjen og om igjen på P3. Æ liker ingen av de 5 sangan heller. Og "platepraterne" e ikke like artig som dem va før. Vitsan e blitt litt oppbrukt og humoren e blitt litt barnslig. Det var bedre tider før, med Kyrre og Are&Odin ja.

Hjelp. hva er dette? Bynner æ å bli gammel?

P4 spiller veldig mye rart av musikk, nytt og gammelt, og BRA. Ikke bare kult fordi det ligger på Urørt, men fordi det faktisk e fint å høre på. Men æ kan ikke utstå de som plateprater på P4, som lirer av sæ floskler etter klisjeer, og hvert kvarter fylles øran av det verste som kanskje finnes på radio: Reklame på radio... Men musikken e fin, og dem spiller mye av den. Så idag igjen gikk æ hjem med P4 i øran og måtte høre på en konkurranse der en lytter kunne vinne 100 000kr og reklame reklame reklame. Og et par bra sanga. Ka skal æ gjøre? E P1 neste skritt?? Eller P2 .... grøss.

2 kommentarer

Guro

04.02.2009 kl.19:28

i går hadd p3 et lite problem me maskineriet sitt, på vei t å fra momarka hørt æ den samme sangen 3 ganga. t slutt mått programlederan bryt inn å si at dem desverre hadd et problem me teknikken sin. :) men som du lest på min blogg, så e jo æ completely lost når det gjeld radio, musikk osv for tida, så vetta farsken kordan p3 har blitt... ;)

Gurz

11.02.2009 kl.14:56

Du E gammel. P3 e kult! :P

Skriv en ny kommentar

hits