I'm a hacker

Nettverksproblemer tvang mæ i kontakt med en av de æ bor i samme hus som og deler inngang med. Plutselig datt nettet ut igår kveld og siden har det ikke kommet tilbake. Det har vært problemer med nettet siden æ flytta inn og idag kulminerte det med total shutdown, "kan ikke kommunisere med DNS-primær server, kontakt systemansvarlig", "nettverksdiagnose pinget den eksterne verten, men fikk ikke noe svar" osv i den duren. Huseier mener bestemt det e min PC det e nå galt med, men når PC'n plutselig sa: "Ruter er ikke tilgjengelig" ble æ ganske så sikker i min sak at det ikke va min PC som forårsaka det. I formiddag satt æ her og laga kort og hadde ALT stæsjet mitt strødd utover bordet, gulvet og senga da det banka på døra. SHIT, huseiern tenkte æ. Ska han komme inn her når æ har rota så mye?? Men det va ikke huseiern, men han som bor i 1. etasje, en nordlending av alle ting, og kunne fortelle at hannes PC snakka samme språk som mæ, og plutselig va æ ikke aleina i den synkende internett-båten. Nu måtte da huseier gjøre nokka med det. Men med tanke på at han ikke har peiling på sånt (som han sjøl sier, selv om han vet at det e MIN PC det  e nå galt med da) og at han e en av de trææææge trønderan, så æ for mæ mange uker uten nett. Og da får æ nok seriøste abstinenser. Men, når æ nettopp kom hjem fra Guro fikk æ et innfall. Det har sæ nemlig sånn at det finnes 2 trådløse nettverk i nærheten som hører til huseiern. Ka om det har samme passord som nettverket æ egentlig skal bruke? And guess what? Det hadde det! Nettet e dårligere men det e nett og æ føler mæ ikke isolert anymore.

Det e grusomt og skremmende å oppdage kor avhengig man e blitt av internett og kor isolert man føler sæ når man ikke har tilgang til det. Det burde vel ikke være sånn, men sånn har det blitt. Men så mye foregår på mail for tida, æ får regninger, lønn, beskjeder fra jobb, og etter æ joina AFS på Levanger, får æ masse mail fra dem hele tida. Syns æ ser æ sku sitte på Levanger Bibliotek hver dag etter jobb.

Anyway! Nok om dette. Dagen idag gikk med til å slite ut lille Fafaly på Magneten mens mor og tante Yngvild prøvde å finne klær på Cubus, men innså at Cubus e blitt et 80-tallsparadis og vi følte IKKE at vi passa inn. Trur det må en shoppingtur til Trondheim neste helg... Æ hadde dessuten 500 kr å bruke på Panduro etter jula = HIMMELRIKE! Sosa rundt der inne lenge mens Guro prøvde sitt beste for å underholde en overtrøtt Alma utafor. Fikk med mæ bare LITT stæsj og masse nye ark, så nu ska det kortlages. Æ har til og med meldt mæ på kortlagingskurs på butikken i februar så satser sterkt på at det ikke havner på samme dag som det obligatoriske personalmøte samme uka som kurset sku være. Kvelden gikk med til å slite ut Guro med skravlinga mi, mens ho prøvde å følge med på Prosjekt X på TV2..

Glimt
img5141
En trøtt Faff sovna i stolen etter 2 sekund. Da va ho ca 1,5 tima på overtid
med formiddagsluren. Not a happy camper på kjøpesenter!

img5142
Her e bare litt av kort-rotet mitt..

img5148
Et kort.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits