dumtidum

bloggtørke.

Guro klager med rette på at æ ALDRI oppdaterer bloggen og æ gjør jo ikke det... Å hvis æ gjør det blir det bare dagbok/brev-type innlegg der æ bare ramser opp ka som har skjedd i det siste, på en ur-kjedelig måte. Sånne blogger hater æ, sånne som e bare helt vanlig straight-forward. Det må være en snert i det. Og æ har mista snerten. Aner ikke kor den har dradd. Satser på at den kommer tilbake.
I det siste har æ involvert mæ i AFS Nord-Trøndelag, og håper å få en del oppdrag der som æ kan drive med på fritida, som ellers går med til å lure på koffor æ noen ganger har internett, og andre gang ikke, tenke på at æ burde vaske gulvet og kjøpe mæ kost og støvbrett, lure på om æ ska ta oppvasken i morra heller, se på rare programmer på Discovery Travel and living og selvsagt, surfe på nettet. Det her e det æ gjør når æ ikke e hos Guro og ser på Babylånerne og Frustrerte Fruer selvsagt. AFS e organisasjonen som sendte mæ til Ghana første gang på videregående, og her i området e det mange utvekslingsstudenter fra mange forskjellige land, og tror det blir spennende å få jobbe litt med dem. AFS-året har kommet litt i bakevja, ale Ghana-oppholdan etterpå har tatt litt av oppmerksomheten, men det va artig å komme på et møte og "rippe" opp i den sinnsyke opplevelsen som begynner å bli aaaaltfor lenge siden!

Æ har også fått det ærefulle oppdrag med å ta med mæ Alma i barnehagen hver morra. Æ går forbi dem hver dag uansett, og må bare legge inn et 5minutt ekstra på vei til jobb. Ca. Så nu ska æ få skikkelig foreldreøvelse...kremt.
Øyfrid og Gaute e reist til Vadsø, til stor glede for besteforeldrene, og da røyk bondegårshelga mi gitt! :) Har ikke tilbrakt en hel helg i leilligheten min siden æ kom hit, og det skal bli deilig... Da ska æ bake og sysle med kortan mine og fundere på korsn æ ska finne mæ en kortlage-gjeng som va så fin å ha i Vadsø en gang for leeeenge siden....

2 kommentarer

Guro

29.01.2009 kl.20:22

Bake?? ;) nei du ska vær me på levanger videregående å hør på ole brum som hell fysikkforedrag!

AmaBroni

29.01.2009 kl.20:25

Kan vi heller høre på han når han har høytlesning fra engelskstilen?

Skriv en ny kommentar

hits