Søsters blir peppermø

Etter en lang arbeidshelg på gården, blir det godt å komme tilbake på jobben igjen i morra. Å ta sæ av 10-12 onga under 2 e jo ikke arbeid i det hele tatt, ska det sammenlignes med å stelle istand til 30årsdag med gjester fra kl. 12 til kl 12, og en baby som også skal ha sitt! Eller.. Æ har i det siste vært vikar på jobb, på avdeling med de aller minste, mens æ egentlig hører hjemme med onga fra 2-6 år. kjempekoselig å være med de minste, og fint med variasjon, så skal ikke klage.

Men det skulle jo handle om ho her tøtta:
getattachment2

Søstra mi har levd i 30 år og det skulle markeres på sitt vis, så på fredag ble æ henta i byen av Gaute og mamma'n og vi for til gårds og starta forberedelsene til gourmetmåltider som skulle vare hele dagen. Lørdag morra for vi rundt som en virvelvind, både æ, Øyfrid og Arnulv, mens den kloke nevøen min skjønte at her va det bare å ta sæ en laaaaang formiddagslur for ikke å være i veien. :-)

img5123

img5103 
Gaute hjelper til på kjøket

Og han va eksemplarisk hele dagen, helt til den slemme tanta sku bade han igjen (samme skjedde dagen før) når han hadde hadd lyst på mat ganske lenge. Han hyla ganske mye for å si det sånn... Dagen før når æ sku bade han, klarte æ å sprute vann i fjeset hannes, og det likte han visst ikke særlig godt.

I løpet av dagen va det barn i huset i en alder av 1, 2 og 3 år, og æ fikk utøvd litt barnehagetante-kunstner (d.v.s la 3åringen få se på tegnefilm på youtube på PC'n min). Alma va innom en tur, og lekte litt med Arnulv sine gamle leker.
img5097 
Alma and her beautiful mama.

Æ fikk også lært en del nye ord, blant anna "irin" og "åssåsom" som betyr...ettelleranna rart som man blant anna kan beskrive små urolige babya med. Og festen gikk bra, alle spiste maten og det ble ikke så kjempemye igjen. Nu sitter æ her på hybeln min og fryser ihjel siden æ skrudde ned all varmen mens æ va borte. Om 2 daga reiser Gaute til Vadsø og blir borte i nesten 2 uker..

Én kommentar

Peppermøa

26.01.2009 kl.22:12

Tusen takk for hjelpa! Sorry slavedrivinga, ikke så lett for en forvirra mamma å forstå sine egne begrensninga.... Men det gikk jo bra læl. Neste gang komprimerer vi festen litt mer trur æ dog.

Skriv en ny kommentar

hits