Flause-Yngvild

De første dagan i Levanger har ikke gått HELT som smurt. Æ har pådratt mæ en del flauser som plager mæ. Det hele starta på fredag. Etter en helt ok dag på jobb, og med planer om å tilbringe kvelden og natta hos søster og nevø, vandra æ ganske så fornøyd ut av barnehagen. Fikk med mæ søppelet som æ sku hive på vei ut. I det siste har det vært glattere enn glattest her på Levanger, og selvsagt gikk æ på trynet ved søppeldunkan, oppå bæsjbleieposen. Ok, tenker du kanskje, det skjer alle. Joda, det gjør jo det.
Så kom en bil som ligna på Øyfrid sin bil, og æ sto der å venta på at ho sku stoppe så æ kunne gå inn i bilen. Når æ nærma mæ, flytta ho sæ, først bakover, så framover. Æ nærma mæ bilen når den stoppa, og da æ kom nær døra bynte den å kjøre litt framover igjen. Æ gjorde håndbevegelser og ansiktsuttrykk mot vinduet, type: "Ka e det du driiiver med, kvinne????" som man bare kan gjøre til søstra si. Plutselig rulla ho vinduet ned, and guess what! Det va IKKE Øyfrid men en mor på vei å hente ongen sin... Æ beklaga og ho smilte og lo, å æ va gla det va mørkt og ho ikke kunne se det sprutrøde ansiktet mitt. Ikke mer enn 10 minutt etterpå dukka den ekte søstra mi opp, og æ spratt inn i bilen og ønska å forsvinne derifra fort som f...
Lørdag og søndag gikk forbi uten flauser. Men nu idag begynte det igjen. Æ kjøpte som sagt TV på lørdag men fikk ikke til å koble den til dekodern, det funka bare ikke. Æ va 110% sikker på at æ hadde fulgt bruksanvisninga riktig, og ringte huseier om saken. Han sa han ikke kunne nå om det, men sku ringe NTE (Nord-Trøndelags elektrisitetsverk) som leverer "tjenesten". Æ ringte også i ettermiddag, dem sporte om mange ting, ingenting funka, dem sporte om æ hadde kobla til strømmen til boksen på veggen, æ sa ja, dem skulle skrive en sak og sende det til teknisk avdeling i morra.... Samme hadde dem sagt til huseier, for han kom innom. Og DA innså æ plutselig at det va mulig æ hadde glemt å koble til strøm på boksen på veggen. Det va ikke nokka om den i bruksanvisninga til dekodern, så æ trudde den ene kabelen som fulgte med, ikke hadde nå funksjon. My bad. Nu har æ plutselig TV med mange kanala. Og NTE har satt dobbelt mannskap på "saken" min.

Om ikke det her va nok, idag gikk æ inn på do på jobb, og fant den unge 20årige gutten som jobber på avdelinga æ har vikariert på siden æ bynte, med buksan nede. Æ så skrekken i blikket hannes og æ slamra igjen døra. Vi e ikke akkurat blitt buddies enda, og æ trur at dagens hendelse satte kraftige bremser på det prosjektet... (det va jo hannes feil at han glemte å låse døra da...).

Æ har blitt tatt på fersken på do to ganger forresten, en gang i barnehagen i Vadsø. Heldigvis va det en 60 år gammel dame som åpna døra og ikke en av de 2 mannlige ansatte. Den andre gangen va på flyplassen i Tromsø i desember. Og nu kom æ på at når æ va på Kirkenes flyplass på vei ned til Trondheim, gikk æ rett i glassdøra i en sånn svingdør.... Åhh...kan det bli verre..?

4 kommentarer

Hallfrid

12.01.2009 kl.23:04

Hahahahahahaha!!! Sorry altså, men må jo bare flire av den tv-historia di!Godt det ordna sæ ihvertfall!!

Emi

14.01.2009 kl.11:33

hahaha :-D har heldigvis aldri blitt tatt på fersken, men jeg tar alltid folk på fersken på flyet til Nigeria og andre offentlige doer der. Nice :-S

Elle-Márge

15.01.2009 kl.23:42

Huff, kor du dreit dæ loddrett ut der, haha.

Elle-Márge

15.01.2009 kl.23:43

Ok....Den va litt dårlig....

Skriv en ny kommentar

hits