Mitt hus er et veldig, veldig, veldig fint hus..

Ja. Jo lenger man utsetter et blogginnlegg, jo vanskeligere blir det å faktisk ta tak i det. Utsettelse e en synd...
Godt nyttår! Nytt år, nye muligheter burde tanken være. Siste innlegg va jo en smule..oppgitt... og æ burde prøve å kaste de tankan å heller se positivt på alt det nye.

Har jobba en uke i min nye jobb, har bodd en uke i min lille leillighet, for øvrig første gang i livet æ bor helt helt aleina, med ingen å dele kjøkken eller bad eller nokka med. Må innrømme at det har føltes litt ensomt men også veldig kult å ha en hel leillighet (dog liten hybelleillighet) for sæ sjøl. Fint kjøkken med nye ting, nyoppussa overalt, flislagt bad... Der bare Æ ska grise, ingen urenslige gutta eller rare damer fra Sri Lanka som drev med underlige ting på hybeln på Moholt. Idag har æ vært på IKEA sammen med Gaute og Øyfrid og svidd av noen kroner. Gaute likte ganske godt å være på IKEA. Det gjør tanten også, selv om handlelisten idag var skikkelig lang og gjorde det litt mer stressende å være der enn det vanligvis er. Hadde fått beskjed om at IKEA på en lørdag = mareritt, men jeg synes ikke det var så ille. (Ka skjer, koffor skriver æ bokmål??).

På vei til Trondheim og IKEA stoppa vi på en luguber Prix-butikk på Ranheim, møtte en luguber fyr kalt Roger (heter alle Roger her omkring? det her e min andre Roger så langt), æ stappa en femhundrelapp inni handa hannes og han flytta "varan" over fra hannes bil til min. Vi skilte raskt veier med et kort håndtrykk og kjørte raskt fra stedet. En TV rikere. I går kveld fant æ en billig bra TV på Finn.no og idag ble den min!
Nu gjenstår det bare å forstå koffor æ ikke får dekoder'n til å virke ordentlig. Har nemlig gjort ALT rett, men likevel funker den ikke.

Etter IKEA-turen har æ den her souveniren:

img5024

Puh. Så va det bare å få skrudd tingan sammen. Selvsagt går ikke det med noen usle skrujern, så får håpe Gaute tar med sæ mamman sin og drillen sin, og kanskje pappan sin (e vel det beste) så dem kan nok en gang HJELPE hjelpesløse Yngvild. Som hvertfall klarer å sette putetrekk på IKEA-putan sjøl, selv om ho ikke får av plasten på hvitløkspressa.

To be continued...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits