After popular request..

fra Guro.

Æ overlevde politiavhøret, som egentlig va et nokså jovialt møte mellom Yngvild, referansen, og politimennesket. Æ e da referansen. Æ hadde sett for mæ en skummel politiman i uniform og traff en dame i vanlige klær. Ho fulgte et strengt regime av spørsmål, utforma av UDI. Ka heter Eddy? Kor bor han? Katti e han fødd? Katti e mora fødd? Katti e søsknan fødd? Kor bor dem, ka heter dem, ka gjør dem? Æ hadde rett på alt (pugga selvsagt på forhånd), og politidamen ble imponert. Langt ned på spørsmålslista kom: har søker og referanse truffet hverandre? Da humret vi litt sammen, æ å damen, og ho skreiv ja på det spørsmålet.

Skuffet måtte æ innse at det ikke ble rom for noen intime detaljer som tannbørstfarge eller sovestilling eller nokka mer avslørende, bare kjedelige tekniske greier. Men da æ fikk lese igjennom forklaringa mi, som den kaltes, oppdaga æ til min skrekk en million skrivefeil, + at teksten va skrevet på en feilfri Vadsø-dialekt... Da kom Yngvild i dilemmaet: Kor mange skrivefeil som egentlig ikke har nåt med saken å gjøre, men bare e skrivefeil, kan æ rette på uten å fornærme dama? Æ retta på dem som va viktigst, som staving av Gahna, Tansania, og hendigkappet.... og lot noen stå igjen. Håper UDI vet at det ikke va æ som skreiv den.

Intervjuet varte og rakk (spesielt fordi ho måtte rette på så mye og skrive ut på nytt), men så ble det endelig slutt på de kjedelige spørsmålan, og æ stakk på jobb med en hilsen fra damen: Hvis ikke dokker får visum, så får ingen det!

How I wish it was you, spelling error lady, who was to decide...

6 kommentarer

Guro

14.12.2008 kl.15:44

korfor kjæm itj kommentaran mine gjennom? har skrevve 2 ganga no!!..

Yngvild

14.12.2008 kl.18:55

va det det du ville si?

guro

14.12.2008 kl.19:49

etter at æ tydeligvis bli sensurert; ja!

Cec

20.12.2008 kl.16:08

Nåååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhh

Cec

20.12.2008 kl.16:09

Nåååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhh

Emi

06.01.2009 kl.13:55

ohhh har du vært på intervju! Forlovelsestillatelse eller oppholdstillatelse? Grattis da, det er et stort fremskritt. Jeg venta nesten 6 mnd på intervju, men etter intervjuet gikk det bare 2 mnd så fikk jeg avgjørelsen. Intervjuet tok 2 timer og de spurte om alt mellom himmel og jord...

Skriv en ny kommentar

hits