NSB does it again (gir mæ noe å skrive om)

Dro til Trondheim søndag kveld, jobbintervju mandag morgen må vite. Denne gangen gikk det smurt å kjøpe billett på automat, og æ blei skuffa. Ingen follow-up blogginnlegg denne gangen.. Trodde æ.

For når vi bynte å nærme oss Stjørdal bynte det å dunke å klange å humpe på høyre sida av vogna æ satt i. Først va det bare litt dunking nu og da, å æ tenkte at det sikkert ikke va nåt spesielt, kanskje is eller nåt på sporan? Vet lite om tog... Men så ble det mere dunking, klanging og kan æ si klirring? Det va som om det va metalldela som va løs på toget og som hang og slang under toget og slo ned i sporan. Det ble mer og mer og høyere og høyere, men ingenting skjedde på høyttaleranlegget, vi stoppa på to stasjoner uten at vi SÅ en konduktør, folk så forundra på hverandre og det va på grensen til litt bekymrende. En passasjer fant ut ka det va - vi hadde kjørt på en elg! På Stjørdal stoppa toget, og den vennlige høyttalermannen kunne meddele at vi måtte ha et stopp her fordi dem måtte fjerne et elgkadaver fra toget... Nei, sir du det. Da va det altså elgen sjøl som hadde hengt med toget en ganske lang stund, og sannsynligvis den stakkars elgen sine bein evt. horn eller andre harde ting som hadde klanga og dunka i toget.
Konduktøran tok på plasthansker og forsvant ut av toget. Æ hadde ikke vindusplass, å så dessverre ikke så mye, og siden det bare va onga som for til døra for å se på action'en, satt æ pent og pyntelig og kjempenysgjerrig på plassen min og nøyde mæ med "æææææsj, så ekkkelt, å nå sååå jæææævli ekkelt!!! Æ så foten....ææææsj dem dræg i den" som kom fra fjortisjentan som gikk og så. Det varte og rakk, og så kom det noen folk med et langt tjukt tau som dem skulle knytte fast i elgen og i en lyktestolpe, toget kjørte framover et lite stykke og...- plopp! så va elgkadaveret forflytta sæ til perongen. Og da strakte alle voksne også hals ut av vinduan for å se. Og der fikk man se en ganske stor del av en elg, inside out... Den hadde logge rett under setet mitt omtrent. Veldig eksotisk.

Nok en NSB-historie altså, og nok en elghistorie.

2 kommentarer

Marie

02.12.2008 kl.15:07

Eg har sotte på toget når de kjørte på et rådyr:S så stopte de for å forsikra seg om at ann va død...

Emi

02.12.2008 kl.15:09

uff uff uff uff!!!!!! åssen går det an :-S

Skriv en ny kommentar

hits