begynnelsen på slutten

I 2006 skreiv æ i bloggen min, etter at æ flytta fra Trondheim etter fullført bachelor, at livet mitt de siste åran hadde bestått av en laaang rekke avskjeder og slutter.

Det  e nu 2008 og det har ikke akkurat blitt bedre. Æ ska reise fra Eddy for andre gang på et år, og for 4. gang i løpet av vårt 3 år lange forhold. Men mer om det seinere, for det e bare deprimerende, og vi har jo over en UKE igjen...

Igår slutta æ på jobben min. Den lille, rare, nesten 2 måneder lange jobben min, som til tider virka litt meningsløs, men som æ lærte mæ å like litt av og til (spesielt de dagan det va kunda i butikken og for lite folk på jobb sånn at æ faktisk MÅTTE trå til litt). Og æ fikk gave, både fra mine kolleger, og en slags formell gave fra sjefen, som takk for meg og hadebra-gave. (I Ghana e det som regel dem som reiser som for gave, mens vi i Norge kanskje ville gitt nokka til våre verter som takk for gjestfriheten.) Fiiine gaver, og til og med ho sure jenta fra 2 innlegg tilbake, va den som overrakte gaven fra dem. Veldig hyggelig. Men irriterende, og trist. Fordi det her e det æ ALLTID gjør. Bor litt her, jobber litt der, og så drar æ, akkurat når man bynner å komme inn i ting, akkurat når man bynner å bli kjent med folk.

Og æ e lei av det. UDI, hører dokker mæ?

img4277

Staben på UNA Home: Solomon, Alex, Linda, Yaa, Rosemary, Ama, Duke, Auntie Yvonne, Madeleine og Mabel
Missing in action: Pricilla, James and Patricia

4 kommentarer

Guro

24.10.2008 kl.17:10

nok ansatte i den sjappa å ser æ ;)

Yngvild

24.10.2008 kl.17:36

noen av dem jobber i møbelavd. i første etasje da.. 3stk.

Vero

25.10.2008 kl.14:58

Koffor har nånn "arbeidsantrekk" som e lik å nånn ikke? Å når ska den overgravide dama ha baby? Hjelp.

Yngvild

25.10.2008 kl.21:23

Dem med hvite skjorter jobber i min butikk pluss ho ytterst t høyre som jobber i møbelbutikken. gravidedama jobber også i min butikk men ho e gravid så uniformen passer ikke lenger. Ho ska ha onge i desember... Dem har så stor mage for dem e så svai i ryggen trur æ..Ho me blå skjorte e lageransvarlig å pengeansvarlig. ho me lilla skjorte e butikk...manager så ho bruker ikke uniforM. Ho hvite i midten har faktisk på sæ en UNA Agencies skjorte som ho har stjælt fra Eddy 2 daga før ho slutta. Fram til da har ho gådd rundt i vanlige klær og alle kundan har trudd ho va en anna kunde, dermed har det blitt lite kundebehandling på ho. Hvis ho sier: DO u need help? ser dem bare rart på ho å lurer på koffor en kunde spør om dem trenger hjelp... AnY more questions?

Skriv en ny kommentar

hits