Så gjør vi så når vi lager risballer og peanøttsuppe

Ingredienser: ris, tomat, tomatpure, peanøttgugge, kylling, salt, rød pepper, hvitløk, ingefær og løk.

img4198  img4190 
img4188 img4187
img4186 img4196
Så går vi igang!

img4184 img4192 
img4199 img4206 
img4201 img4202
img4204 img4211 
img4220 img4221
 img4222 img4223

Steam kyllingen med masse løk, ingefær og hvitløk. Når kylling e gjennomkokt, hiv over masse peanøttsmør (1kg kylling = 5-6 skjeer). La det putre ilag med litt vann sånn at penøttsmaken trekker inn i kyllingen. Legg en tomat oppi så den blir myk og lett å mose hvis man ikke har en blender. Ha i vann, most tomat og pepper, 1 boks tomatpure, og salt. La den småkoke leeeenge. Når olja fra peanøttene har lagt sæ øverst i suppa har den kokt leeenge. La den fortsette å småkoke, mens du begynner å koke risen. Ha i litt ekstra med vann. Når risen er kokt, start å kna risen med en tresleiv (poenget e at riskornan ska "smelte sammen" og det blir til en slags risdeig. Når du e fornøyd med konsistensen, form dem til baller av ris. Maten er klar. Server slik ... eller korsn du vil.

img4225 Nam nam!

2 kommentarer

Guro

17.10.2008 kl.20:25

ååååh,peanøttsuppe!! i want!

Cec

20.10.2008 kl.15:23

Æ vil også prøve.. kan æ her oppe? el treng man no spes?

Skriv en ny kommentar

hits