Trollmenn som krasjlander og andre historier..

Vet egentlig ikke om æ har andre historier.

Men på lørdag va det på nyhetan om en antatt trollmann (wizard) som va på vei fra Kumasi til kysten, flygende selvsagt siden han e trollmann, styrta ned i taket i et hus i en landsby midt i skauen. Han hadde på sæ en mystisk ring og armbånd, som beviste at han va en trollmann. Både trollmannen og trolle-tingan hannes ble vist på TV, og dem som hadde fakka han, hadde skynda sæ og putta gjenstandan hannes inni en Bibel.

Ghana utvikles veldig fort i retning det vi kaller moderne og av og til e det utrolig korsn ting kan eksistere parallellt i samfunnet. Nyhetsoppleseren minte oss på at det eksisterer både en fysisk og en spirituell verden, etter innslaget va vist.

Eddy bare fnyste etter reportasjen mens æ va i ekstase over kor eksotisk og typisk sosialantropologisk det her va og "blogginnlegg" lyste i øyan mine. :)

(Føler at norsken min e ganske dårlig, am I right?)

Vi har fått en ny samboer i huset. En ung fyr har flytta inn i det 3. rommet som e i "leilligheten" vår. Vi må dele bad og do og kjøkken og fellesareal med han + regninger, men han ser visst det ikke som nødvendig å komme og hilse på og presentere sæ. Han om det. I går kveld klikka 4åringen som vanlig, å hylte og vrælte og mora brølte tilbake, og æ ferska storesøstra i å banke løs på 4åringen med en sandal og æ kjefta litt på ho, men det hjalp ikke og dem brølte videre. Standard affære for mæ og Eddy, mens vi tenkte på nye fyren. Tru ka han tenker nu, sa æ til Eddy. Og Eddy svarte: What the HELL have I gotten myself into? hihi. Vi ska nu flytte ut i enden av måneden og har tenkt å reise fra regningan våres, siden vi har betalt dem 4 siste, og dama ikke har vist tegn til å komme med hennes andel. Så vi kan reise derifra med ren samvittighet. Og den stakkars nye fyren får virkelig se ka han har begitt sæ ut på ved å flytte inn i "lyckliga gatan"...

I helga, dvs. fra i morra skal vi forhåpentlig ut å reise. Med det forbehold at det Eddy må få gjort på jobben, får han gjort i dag. Æ har ingen forventninger til at akkurat det skal skje, siden han har snakka om å få gjort det her i dagesvis. Det han ska gjøre avhenger av noen folk som må dukke opp på kontoret, og katti dem finner det for godt å gjøre det, må bare gudene vite. Men HVIS han får det gjort, drar vi til Busua Beach imorra. Jippi. Idyllisk landsby i Western region med nydelig strand og lite folk. Selvsagt, hvis CERN sitt bigbang-prosjekt går galt og vi blir sugd opp av et svart hull blir planan nok omgjort uansett om Eddy får gjort jobben sin eller ikke...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits