Ich bin ein Berliner

Selv om æ ikke e i Berlin, det nærmeste æ kom hovedstaden va flyplassen der æ landa på tirsdag kveld. Laura henta mæ og vi kjørte hjem til foreldran hennes for natta, siden dem bor nærmere flyplassen enn ho. Ho studerer nemlig i Jena, en by 2,5 times kjøring i 120km/t på Autobahn, unna. I går kjørte vi hit, i 35 varmegrader. Det e sinnsykt varmt her. Skjønner ikke korsn æ pleier å leve i Ghana når æ syns det her e varmt. Men det e jo omtrent den samme temperaturen! Men her e det ikke vifter i taket som i Ghana, så her e det bare å sleng opp vinduet og håpe på vind.

 

Æ kommer jo på besøk rett før semesteret e slutt, og det skjønner jo alle at e litt ubeleilig. Eksamen snart, og Laura har sikkert nok skolearbeid å gjøre. I kveld skal æ være med å se på når ho øver med bandet sitt (min lille superstjerne..:) ), og i morra har ho invitert til grillfest i hagen sin, men vet ikke om noen kommer. Nu e ho på universitetet, men når ho e tilbake i 12tida ska vi utforske Jena, og æ skal forhåpentligvis bli brun på beina. Blir kanskje nødt å gå barbeint for sandalan æ gikk med omtrent daglig i 7 måneder har bestemt sæ for at dem ska lage gnagsår og blemmer på fotan mine. Det går sæ vel til når huden hardner til mellom tærne.

 

Det e utrolig kor mye man kan forflytte sæ geografisk på et døgn. Tirsdag morra sto æ opp kl 7. i Vadsø, kjørte 2,5 time til Kirkenes, fløy 2 tima til Oslo, venta der i 4 tima og fløy 2 tima til Berlin, kjørte en halvtime til Wildpark West, og gikk til sengs kl. 02.00 i Lauras barndomshjem.. på en og samme dag.

 
Og på mandag e æ i Ghana. Hvis Gud vil.

img3380 Laura in her cute appartement

img3386 Streets of Jena

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits