post schmost

It';s official - postvesenet i alle land hater mæ. Det e en konspirasjon, et komplott, terrorisme og sabotasje. Av MÆ, og min glede ved å sende andre, eller motta post. det må lukte ettelleranna av mine forsendelser for selv om navnet mitt ikke e påskrevet, blir det likevel sabotert.

I løpet av de siste 4 månedene har æ sendt, henholdsvis til Ghana og Italia:

1 stk bursdagskort
2 store sjokolader

det kom ikke fram.

Iløpet av det siste året har æ sendt:
2 stk bursdagskort/gratulasjonskort (Til Trondheim)

det kom ikke fram. (Give me a break, Vadsø-Trondheim???)

Æ har iløpet av det siste halvåret IKKE mottatt:

2 stk julegaver
2 meget ønskede brev

Og æ vil ikke engang rippe opp i kor mange julegaver æ IKKE fikk da æ feira jul i Tanzania.

Og æ fikk en julegave 1 og et halvt år forseint i Ghana. Da va sjokoladen blidd grønn. Har æ fortjent dette, mine damer og herrer?? Og e det tilfeldig?

Her legger æ flid og arbeid og gode hensikter i å sende hjemmelagede bursdagskort, full av fine bilder, til folk for å glede dem, betaler porto i dyre dommer for å sende 400 gram Stratos til min stakkars tyrkiske søster i Italia som har savna Stratos siden 2003... Og ingenting kommer fram!!

posten. gå å legg dokker. I hate you.

2 kommentarer

guro

15.06.2008 kl.00:19

æ stole heller ikke på posten i ghana, så kontakta dhl for å hør ka det kosta å send et brev me dæm t accra. 940 krona!! sinnsykt!!

Vero

17.06.2008 kl.22:24

Hadd no itj stolt så my på DHL heller æ da for å si det sånn...trur itj det hadd hjulpe uansett ka du hadd betalt, dæm hadd væl krevd det dobbelte for å utlever det lille brevet!!

Skriv en ny kommentar

hits