ny måned, nye muligheter

det e offisielt. i have made a commitment!!! se under...

img2707

hoi. nu har æ vært på 2 spinningtimer. det hadde æ aldri trudd om mæ sjøl. har jo surra rundt på treningssenteret på Dragvoll, men på sånne arrangerte tjo og hei-trimgreier.. setter fortsatt grensa ved überhappy aerobic-timer. Men man vet aldri. :) gøy va det iallefall.

ellers e det dessverre lite å rapportere så langt. æ e i full gang som bleieskiftsarbeider i Glimmerstua, og det går bare bra. Etter å ha vært med de store ongan i Maurtua i fjor, tenkte æ at det måtte være utrolig kjedelig å være med de små under 3 år. Man kan jo liksom ikke gjøre så mye med dem, og kommunisere så mye. MEN: det e ganske så koselig med de små også. vente i spenning til dem tar sine første skritt, kjempe for å holde dem i vigør med nok mat, nok søvn og nok bleieskift. og så e det mye lettere å holde en ettåring i øran enn en 6åring med meeeget sterk vilje! :-)
img2697 Barnehagehabitten

Her bruker selvsagt alle bleier. Lenge. Og ikke nå galt i det. Men æ tenker med gru tilbake til barnehagen i Ghana der vi hadde onga som nettopp va fylt 2 som surra rundt uten bleier. Og det va ikke sjeldent det gikk galt. Og ikke bare gikk det galt, det ble jo straff som følge også. Og vi fløy jo i skytteltrafikk for å få de her småttissan til å tisse, og måtte assistere både med det ene og det andre, der norske onga vil la det gå rett i bleia og ikke tenke et sekund over følgan. Ongan i Norge lever gode liv, dem blir mata, kledt av, kledt på, skifta på, lagt i deilige myke senger til å sove, dem blir varta opp både her og der. Når dem e små, og det e jo ganske normalt. Men trur "Matilda" ska få vokse opp litt midt i mellom. Men Eddy har lovt vi ska ha masse bleier!

2 kommentarer

cec

08.03.2008 kl.03:15

Ja vi aner ikke kor godt vi har d før man ser den andre delen av verden...

Vero

14.03.2008 kl.22:03

Fancy outfit ja! E det din herlige creative som ligger i lomma di? ;)

Skriv en ny kommentar

hits