Travel lørdag.

Endelig. Den her uka har vært ganske kjedelig, vi holder på å skrive inn på data alle juleeksamenan til alle klassan på skolen til Eddy sin mor. Og det e ganske mange, flere fag på hver klasse, fra 1-6 klasse. Og så ska vi skrive dem ut. Vi hadde to printera tilgjengelig, men selvfølgelig bestemte begge sæ for å bli syk samtidig. Og jobben så mørk ut, men vi fikk lånt en printer og nu e vi snart ferdig. Jaja, det va ikke det æ sku si. I dag har vi vært i barnedåp og bursdag!  

Tidlig morgen va vi i kirka, 06.30, for morgenmesse inkl. barnedåp av 5 onga. Eddy sine venner fikk en liten jente forrige lørdag og siden det e vanlig å gi ongan navn 7 daga etter fødselen fikk ho i dag hele 6 navn i tillegg til at ho også heter Ama siden ho e fødd på lørdag. Så nu har vi fått et lite tantebarn. Søøt.

 

I går va det vår gode venn, Odartey/Bill/Nii sin bursdag og den sku han feire i dag. Han lovte å komme og hente oss kl. 12 så sku vi dra hjem til han og ha bursdagsfest og spise god mat osv osv. kl. 15.00 va han utfor huset vårs. Men men, han kom nu i alle fall. Og så bar det av sted til fest!

 

Neste uke skal Eddy være eksamensvakt fra 0700 om mårran til 1830 på kvelden. Og ska man dra til Tema fra universitetet på den tida av døgnet kommer man hjem etter leggetid. D.v.s at æ ikke kommer til å se snurten av han på 8 daga, inkl. lørdag, søndag, og fredag som egentlig e en offentlig helligdag, men det gjelder nemlig ikke universitetet. Så da ska æ virkelig finne på masse hvitingting å gjøre som han ikke har lyst til (tror vi tralalala). Har fådd min første øst-europeiske venn. I organisasjonen der vi bodde før, har dem fått frivillige fra Ungarn som jobber med EVS, European Voluntary Service. Og æ lurte mæ til å treffe dem en dag, for nu har æ lyst på en hvit venn! J så vi får håpe det blir suksess.

 

Nu e det natta, kirke i morgen igjen vettu. Og deretter fufu i heimen! Jippi. Eddy har lovt at æ ska få gjøre halve jobben så det blir bra.

IMG_1443Barnedaap

IMG_1460
IMG_1501Bursdagsfest i garasjenIMG_1504 Mat og drikke

IMG_1511 Vi spiste litt peppersuppe med geitekjoett

IMG_1609Saa va det tid for litt tradisjonell afrikansk dans (?)

IMG_1620 og litt mer. med undervisning av barna.

IMG_1533Som seg hoer og boer i ghanesiske bursdager, bursdagsbarnet blir dynka med vann og alle andre drikkevarer som e tilgjengelig.

IMG_1534Au, vin i oyan...

IMG_1555Etterpaa va dem hvertfall snill nok til aa spyle han ned.
IMG_1538
 hurra for Odartey.


2 kommentarer

G

10.12.2007 kl.21:27

de bildan får mæ t å husk ei anna "dynking" for litt over ett år siden. hihi ;) håpe det va mer vellykka no!! :)

vero

15.12.2007 kl.16:10

Itj minn mæ på den hæppeningen...for en dag det va...!

Skriv en ny kommentar

hits