Trondheim

va æ nettopp i. og det va herlig fra begynnelse til slutt. selv om æ ikke fikk bagasjen min før langt utpå kvelden æ kom, og dermed dreiv Veronica til vannvidd med bekymringer om å ha mista uvurderlige gjenstander som befant sæ  i bagen. Resten av helga dreiv æ Veronica til vannvidd med bekymringer over kor mye penger æ brukte.
Ting vi gjorde:
- spiste salat med det meste på Jordbærpikene (ja, med masse fetaost, Guro)
- spiste Oreo-kake på Erichsen 2 (!!) ganga (nam nam nam...)
- kjøpte masse kleder
- vaska dongeribuksa mi 2 ganger fordi den først va skitten fordi æ tryna på vei til bilen om mårran i Vadsø da vi sku rekke flyet fra Kiby International Airport og dermed måtte stresse masse (iflg. mor og far), og andre gangen fordi Veronica helte en halv flaske vin over den da vi drakk vin å spise taco med Unn-Eirill.
- ble skjelt ut av en ghaneser fordi æ ikke kom når æ hadde sagt at æ MULIGENS kom til å stikke innom i 10 minutter, men garantert kom til å treffe han neste dagen, hele dagen omså (også en ghaneser da, som med ren samvittighet kan la andre vente på en en hel dag .. "ill be there soon"..jaja..)
- tok toget til bondelandet og fikk sightseeing på Stiklestad, biffsmørbrød og korpsunderholdning da Okkenhaug Skolekorps (?) øvde på 1. mai der dem gikk rundt på den store plassen Okkenhaug der det e en skole, en kirke og en frisør, alt innen en radius på 300 meter, med MIN søster som 1. fløytist (Yngvild gjømte sæ i bilen under seansen, det va så lite folk der at æ ikke turte å stikke mæ ut i bonde-mengden...)
-kom hjem til Vadsø i sidelengs snøstorm med sommerdekk på bilen.

Og enda snør det.

Kan æ få oppleve vår i Vadsø en gang før æ dør? Ikke? neivel.

Én kommentar

Cec

08.05.2007 kl.22:06

Hang in there girl ;) Den som venter, venter ikke forgjeves..

Skriv en ny kommentar

hits