ute på vift

Jippi.
Æ va ute i går. sammen med gode venner hjemme på påskeferie. herlig. I mangel av bedre vorspiel-lokale endte vi opp på mitt ny-rydda rom. det e kanskje ikke en hemmelighet at æ foretrekker vorspiel som aldri tar slutt framfor "klokka e 12 vi må ut stress stress stress taxien e utfor" situasjoner.. Men selvsagt e det sjelden æ får viljen min. vi skal jo ut på byen, det  e jo hele poenget. og slik gikk det også igår. kvart over 12 va vi utfor Opticom, byens uten tvil mest überhippe uteplass, der bare bermen ferdes (d.v.s. alle og enhver fordi det e blitt 18års aldersgrense der OGSÅ så nu har vi ingen plassa for oss sjøl i denne by). Men som sagt, i god stemning utfor Opticom, taxi-sjåføren hadde en partycd på, Ole Ivars eller no sånt, så vi va godt i gang. vi kom inn - og mine bange anelser stemte: Det va nesten HELT tomt der. bortsett fra to skumle kvinnfolk som sto i gangen og glodde ubeskjedent på mæ (følte æ). Nu e det sånn at å glo gjør man overalt. I ghana for eksempel glor folk hele tia, og når du glor tilbake trekker dem ikke til sæ blikket skamfullt som man gjør her i Norge. Men guess what, det gjør man ikke i Vadsø heller! Der lar man det bare stå til, alt ettersom kor mye bedre du føler dæ enn den du glor på. Jaja. inn gikk vi, kjøpte en øl og satt ned og så på det tomme dansegulvet. selv om det va ingen folk, spilte dem musikken allerede så høyt at det va vanskelig å snakke. etter å ha bytta bord 3 ganga (jentan vet jo kor det e best å sitte viss man ska se og bli sett ...), bynte det jo å strømme inn litt mer folk. MYYYE små folk som æ ikke aner kem e. det e det skumle hver gang man går ut i vadsø (når det har vært lenge siden sist). man ser folk som umulig kan være gammel nok til å være ute. men dem e det. noen gang e dem til og med mer enn gammel nok.. Huff. det e 6 år siden æ va 18....
Tilbrakte mesteparten av tida på grombordet ved dansegulvet, Silje ble påspandert noen drinker ho ikke likte, men lot stakkarn kjøpe flere mens ho ga dem bort til oss andre :) så gikk æ i skytteltrafikk mellom do og bordet en stund, til en bekjent "gammel" mann dukka opp og holdt mæ me selskap resten av kvelden. Han hadde dumpa dama, men damer i vadsø vil sjelden godta at dem e dumpa, så han tenkte æ kunne funke fint som et middel for å gjøre dama sjalu og gjor mitt beste for å spille med (som om det e sannsynlig at æ sku endt opp me en 37(?)åring...). Stakkarn haddde laaaaaang vei hjem og tilby sæ å overnatte hjemme hos mæ, men det takka æ nei til. traff en ..kremt.. kollega utfor som gjerne ville vise mæ juvelan sine, men da æ takka nei til det også, tok han tak i skuldran mine, stirra mæ i øyan og gjentok 100 ganga: Ikke få panikk, Yngvild! Ikke få panikK! Æ prøvde selvsagt å avvise hans frykt om at æ hadde panikk og ikke trengte å bli roa ned av han. Men så trakk han ut hele saken og gikk for å tisse i en krok, da fikk æ panikk, og la på sprang østover og hjem. gikk veldig fort altså... sku alltid gått så fort, da hadde det blidd bra trim på mæ.

æ vet ikke om det va en god ide å dele mine eskapader på byen sent en lørdags kveld med mine få, men trofaste lesere, men nu har æ gjort det. there's a first time for everything.

4 kommentarer

Tonje

01.04.2007 kl.20:30

Hihi :)

Ååh æ hadde SÅ lyst å være me ut i går!!!

NU SKAL æ bli frisk, så e æ me næste gang!

Cec

04.04.2007 kl.18:23

Endelig kan ae lese bloggen din ijaenn.. faar ikke kommet inn paa den naar ae e ute paa baaten :( Veeeldig morro aa lese maa ae si!!

Saa du no hoenks ute paa byen??? :D

Cec

04.04.2007 kl.18:24

Endelig kan ae lese bloggen din ijaenn.. faar ikke kommet inn paa den naar ae e ute paa baaten :( Veeeldig morro aa lese maa ae si!!

Saa du no hoenks ute paa byen??? :D

Senjapia.

16.04.2007 kl.19:27

Hei på deg!

Det kan hende at du har mange flere lesere enn du tror! Jeg har fulgt med med deg både til Ghana og hjem igjen. Det har vært en førnøyelse å lese hvordan det var der. Du skriver så befriende åpent. Ikke farlig å merke at du er nord-norsk. Merka meg at du hadde lyst å lese Alexander McCall-Smith sine bøker om detektivbyrået i Botswana.

Jeg har bok nr 1. Du kan få den hvis du vil. Send meg bare en adresse på mail så har du den snart.

Håper du som er så nysgjerrig og interessert i nye mennesker får deg mange fine reiser rundt om i verden. Og at du etterpå skriver om dem :)

Skriv en ny kommentar

hits