Jeg holder på å bli...

gal av lengsel
gal av å savne deg
gal av å vente
og av å tenke på deg
jeg blir gal av det å tenke på at jeg bare tenker at jeg savner deg
og apropos så håper jeg
at du tenker at du savner meg

Æ vil skrive blogginnlegg. men det kommer bare til å bli masse syting å klaging for de siste ukan har vadsø virkelig bynt å gå mæ på nervan. Jada, det e min egen feil at æ ikke aktiviserer mæ sjøl og treffer masse folk og bla bla bla. Ergo, æ kan ikke rettferdiggjøre klaging nu. Men æ syns litt synd i mæ sjøl faktisk, ensom og forlatt og tiltaksløs i Vadsø by. selv om det bare e daga igjen til "alle" kommer hjem på påskeferie! Oh happy day sir æ bare! i cant wait.. Men dem kommer i grevens tid for nu bynner det snart å bli for seint. æ tilter. :)

Æ e kokt hver dag.
Vi har nemlig UTEBARNEHAGE. I barnehagen min e utebarnehage liksom demmes "greie" da. 2 uker på vintern, våren og høsten har dem det. Da e vi UTE i skogen hele dagen og koser oss glugg ihjel...som ekte nordmenn!!! MMM....så gøy det e å være ute i snøen hele dagen lang, bli våt, kald, tisse sæ ut for doet e bare en bøtte i alles åsyn, fryse enda mer siden vi har tissa oss ut. ake, sloss om akebrett, dette i akebakken å slå blodleppa, neseblod, ondt her og ondt der. Og kor artig e det ikke å komme hjem hver eneste dag svett og forpeste hjemmet med bålstank. det e jo ingen vits å dusje for i morra e det jo på'an igjen. ikke kan man gå til byen etter jobb når man e tidlig ferdig heller for man ser jo ut som nokka som burde holde sæ oppe på påskefjellet. nokka som har gitt utebarnehagen ekstra sjarm e mildværet som slo til i forrige uke. VINTERutebarnehagen e nu heller slapse/søle/klissvåtsnø-utebarnehage, og 70% av ongan måtte inn å skifte til tørre klær idag før vi i det hele tatt hadde begynt på turen opp til leirplassen vårs... Og takket være mildværet e snøen så myk at det eneste den holder oppe e 20 kilos små terrorista/englebarn, mens voksne på over...50 kilo må belage sæ på å synke en meter ned for hvert skritt. Om en onge har tryna å blodet spruter 50 meter unna kan det dermed ta noen minutter før hjelpen har kava sæ gjennom snømassan fram til pasienten...
I tillegg e jo Æ den heldige som får forklare foreldran til barn fra MEGET sydlige breddegrader koffor i all verdens land og rike vi e UTE hele dagen i storm og regn og...alt mulig... (selv om vi har hadd veldig fint vær begge ukan egentlig..).

jaja. så fikk vi klaga litt likevel. men nu e alt bra for i mårra ska æ bare være i barnehagen med de minste babyan, og ikke ut i det hele tatt :) og fredag blir det nok heller ikke nå utebarnehage fordi leirplassen e mer en vanndam, og ovnen inni teltet holder på å synke ned i jorda. Så hipp hurra.. nu skal æ nyte livet fram til VÅRutebarnehagen som sikkert ikke e mindre våt å skitten enn tidlig-lurevår-i-marsUtebarnehagen.

Puh. snart påskeferie.

9 kommentarer

Vero

28.03.2007 kl.20:33

Så du trur innebarnehage me små babysa bli bedre?? Hoho. Der e det bæsjebleia å du må aktiviser ungan å så ska dæm søv, men vil itj søv +++ have fun! ;)

28.03.2007 kl.21:34

æ VET det e bedre.

ongan der trenger vi bare gi en liten kopp eller nokka å dem e aktivisert i timesvis.

Guro

28.03.2007 kl.22:01

"gi dem en liten kopp eller nåkka"?? det høres jo veldig pedagogisk riktig ut barnehagetante yngvild??? ;)

28.03.2007 kl.23:08

pytttsann

Villfaren i Det store Soederlandet

30.03.2007 kl.08:36

"gi dem en kopp eller nokka" :D lo saa ae grein. I full offentlighet enda. ihhihi. Oh du salige formynder av moderne barneoppdragelse. Savner dae forresten og :)

Yngvild

30.03.2007 kl.13:15

ehm. Lisbeth??? Mail. NU. Oppdatering om Australia!!!

Ingrid Sofie

01.04.2007 kl.22:19

Du er morsom!

=)

Verdensdelhopperen

03.04.2007 kl.15:17

mail? Har jo akkurat skrevet ferdig postkort...

:D og det faar du jo om tja, 2 uker? med oppdateringer! oh yeah.

03.04.2007 kl.21:30

Åååååå. NU!

Skriv en ny kommentar

hits