Goodbye again, thank you for being different.

Mitt liv består av korte opphold her og der. Og nu e det siste kvelden med Andrea på vakre Moholt. Moholt asylmottak… hihi. Æ hadde litt angst for å flytte inn på Moholt, så for mæ en gammel stygg fengselscelle av en hybel, og minst to norske hjelpeløse grandiosaspisende skitate gutta som aldri har lært nåt av mora si. I stedet havna æ med Andrea, Martha og Nanthini. Kunne vært myyyye verre med andre ord. Lite visste æ kor gla æ skulle bli i spesielt Andrea og kor fantastisk mye vi har til felles, og selv om vi ikke gjorde så mye sprell, va alle de timan vi tilbragte sammen i kjøkkenet helt herlige timer, som æ aldri vil få tilbake. Men takket være min kjære Andy har æ nu 3 fantastiske folk å besøke i Tyskland. Så snart bør det bli en tysklandstur igjen.

 

Synd at 4 måneder gikk altfor fort. I morra stikker æ hjem, selvsagt endelig når sommeren har kommet til Trondheim. Mandag klokka 8 begynner ettersigende alvoret da æ skal troppe opp på flyktningekontoret i Vadsø og tja, arbeide? Sommeren 2006 skal hvertfall bli lønnsom, med mange nattevakter for flyktningekontoret, og 4 uker på biblioteket. Kom og lån bøker, vær så snill. En stakkar støvtørkende bibliotekslave setter veldig pris på å få vanskelige oppgaver som krydrer hverdagen blant arkiverte bøker som trenger å omorganiseres, pusses, merkes og ryddes på plass igjen.

 

Høsten e også i boks. Guro og æ fikk akkurat kjøpt billetta til det forgjettede land, Ghana, før bankstreiken. Aetat vil gi mæ lønn for ”strevet” æ har i vente. Kan ting bli særlig mye bedre enn det? Det e nån som har det…. ;-)

3 kommentarer

Andy

13.06.2006 kl.12:46

Yngvild, kom tilbaaaaake! It is so boring and sad in Trondheim without you. I miss you!!!!!!! You can be my babysitter during the night.

Cecilie

17.06.2006 kl.00:53

Hyggelig å høre at ting har ordna sæ, at du har fådd "lønn" fra aetat og greijer :P Skriv nu litt om jobben din i vadsø kordan den går :Dæ holder nu på å pakke sammen tingan våres her i t.heim..drar nedover i midten av neste uke :)

Tonje

17.06.2006 kl.21:58

Næmmen e du hjæmme nu! :)Hehe nej e du GAL, æ skal ikke gi bort 1 eneste solkrem! Aksom når vi hadde di dær sokkan, ga ikke bort NÅN :)Men uansett, vi har ikke di skiltan oppe nu, så vi må ikke spørre alle. Muligens vi tar dem opp på mandag, håper ikke d, slitsomt :p

Skriv en ny kommentar

hits