Månelyst

Endelig har æ fri. Endelig kan æ sitte oppe på natta når det e stilt i huset, se på TV og egentlig bare nyte stillheten. og ka viser dem da på TV? Joda, ikke nå mindre spennende enn VM i magi... Som om tv'n roper: gå å legg dæ, ditt nek! Greit. Æ kan skrive uinteressante innlegg på bloggen i stedet æ. No problemo.
Om en og en halv dag drar æ fra Vadsø. Har vært her ubeskrivelig lenge virker det som. 2 hele måneder. Men det har ikke gådd så sakte egentlig. Og nu e det brått slutt. 4 uker "barnepass"; 4 uker støvtørking og løfting av bøker fra A til B til C osv.., listelaging over verdens rareste boktitler (f.eks. Kjøttsøvn) sammen med kollega Lisbeth, kokt uendelige mengder te til te-tørste bibliotekar-damer ( ja det jobber en mann der og han va på ferie mesteparten av tia, og en liten gutt men han drakk aldri te uansett..).. På fredag stikker æ fra Vadsø med altfor tung bagasje og må tåle stygge blikk i innsjekkinga i Vadsø (men der går det så lite folk på at det sikkert ikke gjør nåt at mine bagga e litt for tung), havner i Oslo og snylter på Cecilie og foreldran til lørdag kveld da æ tropper opp på Gardermoen Gjestegård for å møte 2 nervøse trøndertupper som ska til Ghana i 4 måneder. Ja æ har kanskje ikke sagt nå om det, men vår gode venn Veronica joiner oss i Ghana, ho ska også gjøre feltarbeid der, men æ slipper å være slaven hennes også, selv om ho ska bo med oss og kommer til å nyte godt av alt husarbeidet Guro kommer til å kommandere mæ til å gjøre.
Vel vel. På søndag står æ der da, på flyplassen i Accra, skamfull ved siden av en mann som holder en plakat med KNUDSEN skrevet på som alle de derre charterturistfolkan kommer til bestandig - sukk. men jada, æ forstår at det e veldig praktisk, korsn ellers ska vi kjenne igjen mr. Trust (huseier. fint navn ..) i havet av mennesker som pleier å stå utfor flyplassen i mørket? Æ tåler vel såpass.

To sleep or not to sleep. Thats the question.

3 kommentarer

Vero

10.08.2006 kl.14:47

Æ vil ha rommet mitt vaska én gang i uka.

17.08.2006 kl.18:26

Yngvild, hvordan gaar det i ghana? is everything alright with your accommodation? what about your work? inform us, pleaaaaaaaase

Yngvild

21.08.2006 kl.18:23

"Yngvild, hvordan gaar det i ghana? is everything alright with your accommodation? what about your work? inform us, pleaaaaaaaase"Who are you?? identify urself!

Skriv en ny kommentar

hits