Vår i Trøndelag = bæsjlukt...

Nu har det vært mye stygge ord på bloggen i det siste. Men ka anna ska man kalle det da, når man sitter på en gård med 22 varmegrada i skyggen, og alle 1000 gårdan rundt sæ har strødd ku/grise-eksrementer rundt sæ? Egentlig e det ikke så ille i det hele tatt, men ville bare gjøre det litt eksotisk her æ har rømt fra jetset-livet mitt i Trondheim (Øh ja.). Men 22 grader e det jammen! Det e ganske utrolig (og ganske typisk at sommern kommer midt i eksamenstida).. På torsdag va æ på skolen kl. 8 fordi vi hadde obligatorisk framlegg av bacheloressayet og æ tenkte: Æ e her fra 8, da kan æ virkelig få jobba litt med ettelleranna. Men trur du ikke den lille djævelen på skuldra mi (også kalt Vero) syns det va lurt å lokke mæ med til byen på lunsj!?! Æ e ikke akkurat vanskelig å overtale til sånt uansett så kan vel ikke skylde på ho...og siden æ hadde bussbillett som gikk ut halv ett va det jo økonomisk av mæ å utnytte den?? JAda. Det va sjokkerende varmt i sentrum og det måtte både is og gratis utdelt cola light med for å overleve. Æ, Guro og Veronica ble deretter enig om at vi ikke bare tok oss fri - det va Kick-Off før eksamenstida-bytur! Det MÅ man jo bare ha for å få en vellykket eksamenstid. Men dagen etter va det ikke mye kick å spore. Kjørte til Levanger med Guro med halve mitt flyttelass, så æ igjen kunne utnytte et av Øyfrid og Arnulvs mange rom til lager for mine ubrukelige gjenstander. Og her blei æ da.
I dag tok Arnulv mæ og Øyfrid oppi lasteplanet på traktorn iført bondeklær (æ hadde ikke med bondeklær så måtte gå i Cubusskjørt, gammel fjøs-caps og Arnulv sine noget for store og meget skitne...bondegårdsjoggesko) og kjørte oss til en "øde" åker der han levna oss me en bøtte, 2 vannflasker og hver vårs jernstang til å brekke opp alle steinan som lå og gjømte sæ i gresset.. Og det e mange steina som liker å gjømme sæ i gresset på en åker/jorde - ka det nu kalles. Varmt va det så t-skjortan måtte av der vi arbeidet hardt og brutalt i lure-sommern som sikkert tar slutt snart. Forhåpentligvis tok sola litt på en kropp som ikke har kjent sol siden..øh, 27 januar :) Spanande. Så kjørte storesøster traktor tilbake etter at vi hadde henta mange steina å slengt dem oppi lasteplanet. Trur storbonden sjøl va litt fornøyd med oss, selv om bondekona hadde det med å ta opp masse småstein mens den store sterke lillesøstra va stuck me alle kampesteinan...:-) Så at æ ikke har gjort skolearbeid i helga, kan ikke Æ få skylda for hvertfall!!!

3 kommentarer

Den lille djæveln

06.05.2006 kl.18:13

Kroppen te den lille djæveln registret kick-offen som starten på ferie trur æ å slættes itj eksamenstid som meninga va. Æ får itj gjort nååååååååååååååååt!!!!

Cecilie B.

06.05.2006 kl.21:56

Ha ha, syns æ ser dokker:D

yo

08.05.2006 kl.11:02

Den er første gangen at jeg skriver noen på bloggen din. Jeg har ikke mye å si, bare at du er veldig kul, veldig unorsk ( håper at det er en ord :)) veldig same..........unnskyld meg, det er morsomt a si dum ting. Noen ganger føler jeg som hoved rollefigur fra NAive Super....Jeg skal komme tilbake og besøke bloggen din......vær så snill og gå ut og nyte sommer.... Været er kjempe fint.......sola skinner, ingen sky i himmel, masse BBQ, gresset er grønn, ................husker å ta med deg kald øl

Skriv en ny kommentar

hits