The international life continues...

Jepp, da va æ innkvartert på Moholt studentby. Hurra... Bor sammen med en etiopier, en fra Sri Lanka og SELVFØLGELIG en tysker :-) Blir ikke kvitt dem så lett nei! Men dem virker veldig hyggelig, og veldig renslig. E ikke vant å bo i et så hygienisk miljø etter åran i Jonsvannsveien.. (no offence, Tor E.). Her må man faktisk ta oppvasken med en gang man har brukt nåt. Etter 5 måneda med nesten hvert eneste måltid i kantina der du ikke engang må ta fatan fra bordet sjøl, kan det bli en utfordring. Æ må lage all maten sjøl!! Men nu har æ brukt 5 måneda på å klage om ris og bønner på den her bloggen, så hvis æ begynner å klage på at æ må lage mat sjøl her, trur æ bloggen min daler i popularitet. Vil herved benytte anledninga til å beklage all sutringa og klaginga og frustrasjonen som har blitt lagt ut på bloggen mens æ va borte! Det VA kjempefint i Tanzania og æ savner alt (nesten), og ja, hadde det kjempefint der, og skammer mæ over at folk kanskje har fått feil inntrykk gjennom bloggen.
Nytt på Yngvild-fronten e at æ har min heeeelt egne PC!!! :) Kjøpte den i går! Hurra! Ikke den mest fancy av PC'r men siden min ekspert, Øyfrid, sa den va bra nok for mæ, stolte æ på ho. Spørs kor usosial den her kommer til å gjøre mæ. TV e det også på kjøkkenet her, bor som en dronning compared to tidligere tider. Rommet derimot e jo ikke det største arkitektoniske mesterverk æ har vært borti, meeeeget lite lagringsplass og murvegger e jo alltid fint... Men æ ska vel holde ut 4-5 måneda her uten problem.
Idag later æ som om det ikke fins nåt som heter Dragvoll og skole, bacheloressay og Swahili på et altfor høyt nivå. Må jo få orden på det her rommet før helga sant ja?
Nu syns æ forresten all reklamen for safari i Tanzania burde ta slutt....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits